Billige afbudsrejser – 9 metoder til at finde din afbudsferie

Afbudsrejser, afbestillingsrejser, her og nu-rejser, last minute-rejser, sidste øjeblik-rejser … Kært barn har mange navne. Velkommen til denne omfattede guide til at finde afbudsrejser på hele 9 forskellige måder. Hvad enten, du er på udkig efter en ganske normal, billig afbudsrejse med fly og hotel eller en afbudsrejse med all inclusive, får du råd til at finde dem her. Bemærk, at denne guide ikke omfatter skirejser.

Se billigste afbudsrejser netop nu
Rejs billigst til Spanien, Bulgarien, Grækenland, Portugal, Tyrkiet, Tunesien og Egypten.

VN:R_U [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)

Billige afbudsrejser

Billige afbudsrejser via nettet

Først tager vi fat i de forskellige metoder via nettet. Her er der et hav af muligheder.

Rejsebureauernes hjemmesider

At besøge hjemmesiderne for de forskellige rejsebureauer hører til blandt de mest populære metoder. Og har du rejst med et bestemt rejsebureau førhen, som du har haft gode erfaringer med, er chancen for, at du besøger dem igen ret god. Herunder er en liste over de mest kendte rejsebureauer, der tilbyder afbudsrejser:

Apollo Rejser (billigst og bedst i test)
Kastrup ✓ Billund ✓ Aalborg ✓ Odense ✓

Falk Lauritsen
Kastrup ✓ Billund ✓ Aalborg ✓ Odense ✓

Spies Rejser
Kastrup ✓ Billund ✓ Aalborg ✓

Star Tour
Kastrup ✓ Billund ✓ Aalborg ✓ Aarhus ✓

Bravo Tours
Kastrup ✓ Billund ✓ Aalborg ✓ Aarhus ✓ Hamborg ✓

Tyrkiet Eksperten
København ✓ Billund ✓ Aalborg ✓

Primo Tours
Billund ✓ Aalborg ✓

Sammenlign priser hos rejseportaler

Flere og flere er begyndt at benytte sig af rejseportaler – portaler, der sammenligner priser på rejser. Jo flere rejsebureauer en sådan rejseportal dækker, jo bedre mulighed har du for at sammenligne priser. Herunder er de mest populære portaler:

Afbudsrejser24.dk

Travelmarket.dk

Afbudsrejser.dk

Den Blå Avis

Besøg denne side på dba.dk, og se annoncer fra folk, der sælger flybiletter og fulde rejser.

Nyhedsbreve

Storset alle – hvis ikke alle – rejsebureauer såvel som rejseportaler udsender nyhedsbreve med gode tilbud. Abonnér på dem og få tilbudene direkte på mail.

Sociale medier

Rejsetilbud bliver sendt ud på Twitter, Facebook, Google+ m.fl. Find rejsebureauernes profiler på disse sociale medier. Søg evt. på Google ved at indtaste rejsebureauet navn + socialt medie, eks.: Spies + Facebook. Det er nok lidt overkill at synes godt om med dem alle, så vælg i stedet det rejsebureau, du har de bedste erfaringer med.

Apps til mobilen

Apps (applikationer til smartphone-mobiltelefoner) er blevet utroligt populære som værktøj til at finde billige afbudsrejser. Besøg App Store med din iPhone eller Google Play med din Android-mobil og søg efter afbudsrejser. Her vil du finde et væld af apps fra uvildige, rejsebureauer og prisportaler. Prøv de forskellige apps af og se, hvad der giver de bedste resultater. Til iPhone er appen APP Afbudsrejser lige nu meget populær.

Lavpraktisk tilgang til at finde billigere afbudsrejser

Aviser

Tjek de forskellige gratis aviser eller betalingsaviser, du modtager. Her vil du ofte finde gode tilbudsrejser.

Tekst-Tv

Har du kun et tv til rådighed, kan du gå ind på TTV (Tekst-TV) side 500 og søge efter afbudsrejser her.

Tag selv kontakt

Ved at tage direkte kontakt til et rejsebureau kan du forsøge at prutte prisen på din rejse ned. Lav lidt indledende research og find den billigste afbudsrejse eller en anden rejsetype. Ring eller send en mail til rejsebureau A – eller endnu bedre: duk personligt op – og forsøg at prutte om prisen ved evt. at fortælle, at du har fundet samme rejse billigere hos rejsebureau B, men har tænkt sig at vælge rejsebureau A, hvis de kan sænke prisen og gøre rejsen endnu billigere end rejsebureau B.

Denne tilgang kræver lidt overvinding, men det kan aldrig skade. Du får højst et nej, og hvis du er heldig eller ihærdig nok, har du sikret dig en rigtig billig afbudsferie.

Konklusion

Som du kan se, er der rigtig mange metoder og tilgange. Måske flere, end du lige vidste om. Vil du spare rigtig mange penge, kan du forsøge dig med alle eller de fleste metoder. På den måde vil du øge dine chancer for at finde et virkelig godt rejsetilbud.

Guiden er inspireret af en lignende artikel på hjemmesiden BilligeAfbudsrejser.com.

God fornøjelse og held og lykke med det … Guide her vil blive udbygget løbende, såfremt nye metoder vil dukke op. Du er altid velkommen til at tage kontakt, hvis du har en tilføjelse.

Del artiklen med andre, hvis du synes, den er brugbar :)

VN:R_U [1.9.20_1166]
Rating: 10.0/10 (1 vote cast)
Billige afbudsrejser - 9 metoder til at finde din afbudsferie, 10.0 out of 10 based on 1 rating

Udgivet af Malene

Relaterede tags for Billige afbudsrejser – 9 metoder til at finde din afbudsferie: , , , ,

Kategoriseret i: Afbudsrejser,Rejser og ferie